Der er ingen dårlig samvittighed i kokken Thomas Rodes nye madklub. Han har brugt to år på at finde de madvarer, der er fuldstændigt naturlige og bedst for miljøet - uden at nævne noget som helst om stenaldermad
Der er kommet et nyt sted at...

Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Thomas Rode åbner online madklub med naturlighed i fokus

Kokken Thomas Rode er blevet mere realistisk og mindre hellig i sine madvaner. Nu spiser han både is og drikker gin og tonic. Men han kæmper stadig for, at vi alle spiser mere økologi - også i hans nye madklub. For miljøets skyld. Arkivfotos: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
AVISEN
Af
Liv Collatz
Eksklusivt for kunder
11. feb. 2018 Kl. 12:00
Tema Portræt
-
Jannik Tai Mosholts sideprojekt blev til Netflix-serie
Tv-vært Chris Pedersen: "Jeg er enormt bange for, at folk ikke kan lide mig"
Kvinderne bag Saks Potts: "Vi er lige fra starten gået efter toppen"
-
Da Francis Cardenau faldt bevidstløs om i køkkenet ændrede hele hans liv sig
Oscarbelønnet musicalmager holder verdenspremiere i Fredericia
Når Gyldendals største kritiker sætter sig i chefstolen...
-
Renée Toft Simonsen: "Kvinder i den her alder er fucking hotte"
Satsede hus, bil og butik: Nu sælger han på én dag, hvad en boghandel gør på et år
Anne Marie Vessel Schlüter: "Det handler ikke om alder"
-
Ud af den mest grusomme ulykke har sanger Kira Skov skabt noget smukt
Amanda Collin troede ikke hun var "en frygtelig kvinde" - indtil hun spillede rollen
Filmskaber Asger Leth: "Det er en slags sindssyge at blive ved"
-
Christian Fuhlendorff vender blikket udad og gransker historien i nyt show
Just Eat-bagmand Jesper Buch: "Husk på, at for 15 år siden boede jeg i Gellerupparken"
Filmaktuelle Aaron Sorkin: "Jeg holder meget af helte uden kappe eller superkræfter"
-
Katrine Engberg droppede dansen og fandt forfatterskabet