Verdens sejeste autocamper
Bilen Af
Vi kender alle sammen de sædvanlige mobilhomes med 4 foldbare cykler på smækken, en motorcykel på trailer eller mini-bil på træk efter det rullende hjem.

Men dette tyske luksus-mobilhome fra Volkner slår alle de andre campere med flere længder på in-house transportmulighederne. Og på luksus.

Volkner Mobil Performance er lavet til det absolut øverste segment og derfor har man udviklet og patenteret den centrale 'garage', der let inhalerer en typisk sportsvogn såsom en Porsche 911, en BMW 6 cabriolet eller eksempelvis en Jaguar XK8.


Gourmet-køkkenet kommer desværre uden indbygget gourmet-kok, men brillierer med granit på arbejdsfladerne og skuffer og gemmesteder nok til at gøre enhver apoteker misundelig. Der er selvsagt både opvaskemaskine og vaskemaskine installeret.


Badeværelset er udstyret med masage-brusehoved med flere programmer og lige som i soveafdelingen er der gulvvarme til glæde for iskolde tæer og integreret musiksystem til alle passagerer - uanset hvor i det rullende luksushjem man befinder sig.


Et hydraulisk system kontrollerer 'skuffen' hvor bilen placeres inde i vognens metalliske krop.

I monsterets mave er der gjort plads til en vandtank på 1000 liter og batterikapacitet nok til at kunne tage på langfart til selv meget isolerede steder i dage eller ugevis.


Motoren yder 460 hk og for chaufførens skyld er der installeret pneumatiske affjedrede sæder. 'Cockpittet' - som førerhuset i en sådan sag selvsagt hedder - minder da også mest om en airbus.

Prisen? Den afhænger af materiale- og interiørvalg. Men den korte besked er; hvis du spørger om prisen, har du nok ikkke råd..

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�