Super-yacht á la Miami Vice
Bigger is Better. Magnum Marine sælger på 30 år løs af de dyre båddrømme kedt fra Miami Vice.
Bilen Af
Mellem biljagter, bikinibabes og dumdumkugler blev bådene fra Magnum Marine ikoner for yuppiefirsernes ultimative drengedrømme.

Magnum Marine sidder tre årtier senere stadig øverst på tronen over amerikanske super-speedbåde og med Magnum 80-udgaven skydes der hul i spådommen om, at al luksus i den fagre nye verden nu skal være fri for blær, højoktan og lir.

Dette er den smukkeste Magnum, vi nogensinde har bygget


Over 111 episoder fra 1984-1990 bragte Don Johnson (Detective James Crockett) og Philip Michael Thomas (Detective Ricardo Tubbs) monopol-tv-seerne ind i en hidtil ukendt fantasiverden af mord, enorme speedbåde og modeller i pastelfarvede badedragter

Den seneste model fra Magnum Marine er en hele 80 fod lang motoryacht kaldet Mamimo II, som selskabet håber på at sælge til rige mænd og kvinder, der endnu ikke har lagt firser-romantikken helt fra sig.


Med 2 gange 2400 hestekræfter på hækken, har den da også både styrken og udseendet med sig.

Verdens 'fedeste' yacht på vej
De ejer verdens ti dyreste mega-yachts
Admiral Abramovich har fået sit flagskib


I Magnum 80 er der ud over et slankt og minimalistisk design lagt vægt på - tja - lav vægt. Med masser af kulfibermaterialer presser de to kraftige motorer farten op for den 54 tons tunge og 24 meter lange speedbåd til utrolige 52 knob.

"Dette er den smukkeste Magnum, vi nogensinde har bygget," lyder det fra Magnum Marines leder, Katrin Theodoli, der har fået bygget skuden på det anerkendte italienske luksusværft Pininfarina.

Og dette udsagn er blevet underbygget og konfirmeret af internationale yacht-eksperter, der som de første har betrådt dækket og fået æren af at styre det hvide monster.


King Size seng - selvklart

"Jeg har været på utallige yachts og jeg bliver ikke let imponeret, men den 80 fod lange Magnum er en af de bedste både, jeg har været ombord på. På 45 sekunder var vi oppe på en fart af 75 km/t.," siger Tony Wiese fra magasinet Raceboat International.


Magnum 44 - selvfølgelig har Magnum Marine lavet en Magnum båd på 44 fod.

Magnum 44 lander efter at have planet hen over bølgerne med 50 sømil i timen.

Andre læser dette lige nu

Asger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design

Læs seneste udgaver

�