Cxense Display

Gør bilen vinterklar - igen
Kong vinter vender i denne weekend atter tilbage til Danmark og så skal der være styr på bilens vintergrej. Pleasure har fundet tre lækre ting, der styrker dit sne-arsenal.
Foto: Colourbox
Bilen Af
Hvis man efter det milde vintervejr i starten af 2013 troede at foråret var på vej, så blev man snydt. Nu varsler meteorologerne halvanden måned med rigtigt vintervejr. En snestorm kan gøre livet surt for de danske bilister, men med disse ting i vognen bliver det lidt rarere at færdes i sneen.

Foldbar sneskovl

Kører du fast i sneen, kan du forsøge at grave dig fri selv med en sneskovl. Denne model måler 66 cm i længden, men den kan klappes sammen og pakkes væk i en nydelig canvaspose, så den tager sig godt ud i bagagerummet uden at fylde for meget.

 
Set hos billigbilpleje.dk, 100 kr.

Eva Solo isskraber

Er du først havnet i en snedrive, er isskraberen måske ikke meget bevendt, men den er rar at have liggende. Den ser godt ud, er lækker at bruge og kan foldes sammen, så den ikke fylder noget i handskerummet.

 
Set hos Imerco, 299 kr.

Milwaukee varmejakke

Hvis en snestorm tvinger dig til at sidde stille i bilen gennem længere tid, så kan en Milwaukee varmejakke være et godt stykke tøj til overlevelse. Jakken er udført i vind- og vandafvisende stof med indsyede varmeelementer. Varmen kan afgives på tre niveauer, der styres af en lille kontakt på venstre bryst.

 
Set hos elektronico.dk, 1695 kr.

Strømkilden er et genopladeligt lithium-ion batteri af samme slags, som passer til Milwaukee's batteridrevne maskiner. Det giver strøm nok til at holde dig og jakken varm i seks timer.

  

Cxense Display

Læs seneste udgaver

Cxense Display