Elon Musk afslører ny Tesla til under halv pris
Teslas "folkevogn" kommer på markedet i 2017-18. Allerede fra marts 2016 kan man bestille bilen, der får en listepris på blot 35.000 dollar - til forskel fra Model S der står i 75.000 dollar i grundpris.
Bilen Af
Den sidste måned har totalt stået i Teslas tegn  - ikke mindst med nyheden om at Teslas kommende topmodel, Tesla S P85D, sprængte rammerne for det anerkendte forbrugermagasin Consumer Reports med at score 103 point ud af 100 mulige.

Få dage efter flød de sociale medier over af interesse for Tesla, fordi medie-dronningen Oprah Winfrey kom med på Tesla-bølgen. Kort efter fik Teslas facebook-side sin følger nummer 1 million. Tre pr-sejre på rad og række til Elon Musk og Co.

Læs: Ny Tesla: "Den bedste bil nogensinde".

 I nat dansk tid satte iværksætter-ekvilibristen Elon Musk og teamet bag den ekstremt populære elbil trumf på med nyheden om, at selskabet sætter en billig sedan på markedet om 2-3 år.

Og det til en pris, der er over halvt så lav som den populære Model S, der i øvrigt går som varmt brød og globalt set dominerer markedet for el-biler nærmest ubestridt.

 
Elon Musk tog selv styringen med offentliggørelsen af den nye Tesla 3

For blot 35.000 dollar vil Teslafans kunne blive lydløst kørende i den kommende Tesla Model 3, mod de 75.000 dollar en Model S koster i dag - vel at mærke når man helt ignorerer det danske bilafgifssystem.

Læs: Nye Teslaer bliver hundedyre for danskere

Fra marts 2016 vil man kunne bestille den billige, elektriske  "folkevogn", der dog først går i produktion i 2017-18.

Elon Musk valgte at offentliggøre nyheden om den billige Tesla 3 i et tweet på Twitter.

  

Andre læser dette lige nu

Sådan kan et sabbatår blive en vigtig karriere-investering

Annoncørbetalt
indhold af Dansk Studie Center

Læs seneste udgaver

�