Russerne kommer - og de kører på vandet
Den russiske ATV, Sherp, er et terrængående køretøj i ordets bogstaveligste forstand,
Foto: Sherp.ru
Er du på jagt efter en firehjulstrækker, og synes du, at benzinslugerne fra Jeep, Land Rover og alle de andre bare ikke er ekstreme nok?

Så er den russiske ATV fra Sherp, måske et alternativ. For når det kommer til ekstreme køreegenskaber, har betegnelsen All Terrain Vehicle aldrig været mere rammende.


"Med en topfart på knap 50 km/t på land og seks km/t i vandet, er her ikke tale om en fartdjævel, men til gengæld er der ikke mange steder på kloden, som Sherp ikke kan nå"


For hvor selv den mest terrængående firehjulstrækker må give fortabt, når den kommer ud på dybt vand, fortsætter Sherp ufortrødent.

 Køretøjet er udviklet af russeren Aleksei Garagashian, og er uden tvivl tiltænkt sibiriske vovehalse eller ekstreme globetrottere med ambitioner om at udforske fjerne udørkner.

Men også danske pendlere, der ikke gider at sidde i kø ved vejlefjordbroen eller limfjordstunnellen, må kunne se ideen i at tage turen direkte over det smalle vand i deres eget to-personers amfibiekøretøj.

Se den ekstreme ATV i aktion her.Takket være de patenterede mega-dæk og en lav totalvægt på kun 1300 kg, kan Sherp uden nogle særlige forberedelser forlade landjorden og fortsætte direkte ud på dybt vand.

 
Også på landjorden klares forhindringer let.

Med en topfart på knap 50 km/t på land og seks km/t i vandet, er her ikke tale om en fartdjævel, men til gengæld er der ikke mange steder på kloden, som Sherp ikke kan nå. Og i følge producenten kan køretøjet tilmed forcere lodrette forhindringer på op til 70 cm i højden.

Prisen på den endog meget terrængående ATV starter på 430.000 danske kr.

  

Andre læser dette lige nu

Det skræddersyede køkken kræver en kreativ proces

Annoncørbetalt
indhold af Multiform

Læs seneste udgaver

�