Cxense Display

2Pacs fingeraftryk og diamanter - Køb gangster-rapperens Hummer
Selvfølgelig ejede 2Pac den obligatoriske Hummer, som prydede garagen hjemme hos enhver gangster med respekt for sig selv i 90'erne. 2Pac nåede dog kun at køre i den i en måned, inden han blev skudt.
Selv fra sin grav pipper hip-hop legenden over dem alle, Tupac Shakur, bedre kendt som 2Pac.

Den ikoniske rappers liv var omgærdet af letpåklædte damer, euforiserende stoffer, kriminalitet og store biler, hvilket du tydeligt hører lyrikken til for eksempel Hit 'Em Up, Me Against The World og 2 Of Americas Most Wanted.

Og selvom 2Pac døde i en dramatisk driveby-skyderi for snart tyve år siden, deler han nu ud af sit liv, så du kan få en lille bid af den sprængfarlige cocktail, der kendetegnede hans liv.

2Pac nåede kun af være den stolte ejer af Hummeren i en måned, inden han blev skudt og dræbt i en drive-by-shooting i 1996 efter boksekamp med Mike Tyson i Las Vegas.

I torsdags, den 12. maj, satte auktionshuset RR Auction et stykke hip-hop relikvie under hammeren. 2Pacs V8 Hummer H1.

 For selvfølgelig ejede 2Pac den obligatoriske Hummer, som prydede garagen hjemme hos enhver gangster med respekt for sig selv i 90'erne.

Dog skiller denne bil sig særligt ud. Udover at bilen er plastret til med selveste Tupac Amaru Shakurs fingeraftryk, følger der ekstra lir med, som vil få enhver bilforhandler til at blive grøn af misundelse.

 
"Picture me rollin'" sang 2Pac på albummet All Eyez On Me fra 1996. Nu har du muligheden for at "rolle" ligesom manden bag frasen "Thug Life". 

Diamanter som udsmykning på kofangeren, overdimensioneret offroad-dæk og naturligvis et bilstereo til at blæse beats fra albummet All Eyez On Me, er et lille udpluk af bilens ekstraudstyr. Derudover er bilen næsten så god som ny.

2Pac købte Hummeren den 16. august 1996 - en måned inden sin alt for tidlige død. Men ligesom musikhistoriens største kunstnere, der også døde i en ung alder såsom John Lennon og Kurt Cobain, så fortsætter 2Pac med at skabe historie.

Som eksempel lykkedes det 2Pac fra sin grav at udgive otte albums, som samlet vandt 12 X Platin i USA alene.

Og nu kan du altså byde på dette stykke musikhistorie. Prisen starter på 100.000 dollars.      

  
Cxense Display

Læs seneste udgaver

Cxense Display