Vil du lease en dyr bil? Så se dig godt for
Bentley Continental GT årgang 2005 var rasende dyr fra ny, men er i dag nede i en pris, hvor flere kan være med.
Foto: A. Hansen
Bilen Af
15 ud af hver 100 kunder hos Semler Premium forlader selskabet, når deres leasingkontrakt udløber. Er det tilfredsstillende?

Vi spørger en bilmand med 17 års erfaring i branchen for at få forklaringen bag den såkaldte gentegningsprocent.

Hvad betyder gentegningsprocenten?

"For os er den en faktor for succes, nemlig hvor mange af kunderne, der vælger os igen, når deres leasingkontrakt udløber."

Hvad er en tilfredsstillende procent?

"Semler Premium har en målsætning om 85 procent, som vi heldigvis allerede er på i dag. Så kan man spørge, om det er ambitiøst at lade 15 ud af hver 100 kunder forlade os for en periode? Der vil altid være kunder, der vil prøve andre biler, end vi kan tilbyde. Nogle aktører fokuserer på fristende lave ydelser, men det kan være en stor risiko, når vi snakker finansiel leasing."
 
Bentley GT årgang 2005
-A. Hansen

Hvilken fordel har forbrugeren ved at blive i stedet for at skifte selskab?

"Vi er i en branche, hvor fejltagelser kan være særdeles bekostelige for kunden, og hvor han eller hun skal afgive økonomiske oplysninger af privat karakter. Det skaber derfor sikkerhed med en længerevarende fortrolighed. Leasing er jo ikke bare "at komme ind og købe en bil", men en relation hvor man har kontakt over en længere periode."
 
Bentley GT
-A. Hansen

Bentley Copenhagen tilbyder leasing af en 12-cylindret Bentley GT for bare 5300 kr. pr. måned. Hvordan er jeg sikret som forbruger, hvis den sætter et stempel ud gennem siden på motorblokken?

"Semler Premium har fordelen af at være autoriseret forhandler for Porsche, Lamborghini og Bentley, hvilket giver både sikkerhed og troværdighed. Vi inddrager udvidet garanti/forsikring i vores leasingprodukt, hvilket betyder, at vi ville tage hånd om problemet, uden at kunden lider økonomisk overlast, hvis ovenstående scenarie skulle ske. Det kræver naturligvis, at vi ser bilen til de nødvendige servicer undervejs i kontraktperioden."

Hvordan står det til lige nu i den dyrere ende af det danske bilmarked?

"Det er en balancegang mellem at være en troværdig spiller og at kæmpe på et område præget af kreativitet og uigennemsigtighed. Arbejdsbetingelserne har, set med mine øjne med 17 års erfaring i bilbranchen, aldrig været mere komplekse og absurde. Det gælder alt fra uigennemskuelige lovvilkår til store administrationsmængder og den fri fortolkning af reglerne på mange leasingområder. Det gør, at man som forbruger skal kigge sig rigtig godt for."
 
Klaus Frøkjær, direktør i Semler Premium A/S
-PR


Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�