Privatmand solgte pragtvilla med rabat på 29 mio. kr.
Det lykkedes ikke Jan Fog at finde en køber til at af Danmarks dyreste huse. Sælger måtte efter mange års indsats hos Danmarks top-mæglere sande, at hans egne sønner var bedre til at sælge ejendommen.
Foto: Scanpix
Bolig Af
Tinglysningsbogen for 2013 fortæller historien om et unikt, dansk palæs fire år lange og tumultariske ridt gennem krisen.

En længere saga med gentagne, enorme prisnedslag og mæglere, der har skulle bruge alle tricks i værktøjskassen for at finde en køber i et usikkert marked. Men forgæves.

"Så begyndte en prisjustering efter salami-metoden, skive efter skive. En bitter disciplin mange liebhavere har måtte smage på igen og igen"

Både Jan Fog, Ivan Eltoft og Home har nemlig ikke lykkes med at sælge palæet. Pleasure har snakket med sælger, der ønsker at være anonym. Han bekræfter, at han selv har fundet en køber uden om de mange mæglere, der har forsøgt sig gennem årene.

 Det lykkedes som den sidste i rækken ikke ejendomsmægleren Jan Fog at få solgt det flotte strandvejspalæ med "stjernekiggertårnet".

Sælger måtte selv i gang med at finde en køber og over for Pleasure bekræfter sælger, at det er hans to sønner, der har stået for salget.

Og det med en rabat, der i forhold til den oprindelige udbudspris er barberet ned med samlet set 29 mio. kr.

 
Stjernekiggertårnet er palæets ypperste kendetegn. Tårnets top nås via en vindeltrappe med adgang til alle palæets etager.

Det 618 kvadratmeter store palæ på den over 4000 m2 store grund på Sofievej 13 i Vedbæk kom på markedet i september 2009 til en pris på 60 mio. kr. og blev dermed Danmarks dyreste privatbolig i 2009.

10.000-vis af danskere klikkede sig ind på salgsopstillingen. Men ingen købere meldte sig på banen.

 Så begyndte en prisjustering efter salami-metoden, skive efter skive. Ned, ned, ned.

En bitter disciplin mange liebhavere har måtte smage på igen og igen i håbet om at få afhændet en superbolig.

 
Udsigt til Øresund og hele 4000 kvadratmeter grund med egen strand.


Først blev der skåret 12 mio. kr. af prisen, dernæst 8 mio. kr. og da de nye pris på 40 mio. kr. heller ikke fik købere op af stolen, blev palæet helt taget af markedet i midten af 2011.

I starten af 2013 forsøgte sælger sig igen med en pris på 37 mio. kr., men underskriften kom først i hus på en pris på 31 mio. kr.

En samlet rabat på 29 mio. kr. eller næsten 50 pct.

  

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

Cxense Display
�