Cxense Display

Bo på toppen af København for 16 mio kr
Lejlighederne i Bohrs Tårn sættes til salg i begyndelsen af marts.
Foto: PR-foto
Det har været en lang ventetid siden offentliggørelsen af planerne om en ny og trendy bydel i København, men nu kan interesserede købere endelig erhverve sig en af de første lejligheder i den eftertragtede bydel, Carlsberg Byen.

Læs mere om Carlsbergbyen og Bohrs Tårn her.

Når byggeriet står færdigt, vil Københavns nye bydel bl.a. huse et væld af butikker, restauranter, cafeer og ca. 3000 lejligheder, hvoraf de første 120 styk sættes til salg i begyndelsen af marts.
Det drejer sig om 88 store lejligheder i bydelens vartegn, Bors Tårn, og 32 toværelses lejligheder i det nærliggende Humlehuset.

 Lejlighederne i Bohrs Tårn er helt sikkert ikke byens billigste, men er man på udkig efter en bolig i Carlsbergbyen, og har man lidt håndører på kistebunden, virker lejlighederne i Bors Tårn som et oplagt valg.

De 88 lejligheder ligger på 8. til 29. etage, og særligt de øverste boliger i det 100 meter høje tårn er af den særligt eksklusive slags.

 
Udsigten over Københavns nattehimmel er svær ikke at blive imponeret over.

Ejendomsmægler Living Homes, der står for salget af de 120 lejligheder oplyser, at prisen for de 88 boliger i Bohrs Tårn kommer til at ligge på mellem 5 mio. kr. for de billigste og op til 16 mio. kr. for den dyreste penthouse.

Slipper man de 16 mio. kr. for penthousen, kan man til gengæld også prale af, at være ejer af Danmarks højest beliggende lejlighed.

Når Carlsbergbyen står færdig vil den være et unikt arkitektonisk miks af moderne tårnhuse og gamle bygninger fra bryggeritiden, heriblandt den nærmest ikoniske elefantport.

  

Læs seneste udgaver

Cxense Display