Cxense Display

Serieiværksætter vil score stor milliongevinst på strandvejsvilla
Serieiværksætteren Peter Johan Sønderby-Wagner sætter sit strandvejspalæ til salg for 29,5 mio. kr.
Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Serieiværksætter og mangemillionær Peter Johan Sønderby-Wagner flytter fra sin adresse på Vedbæk Strandvej.

Huset er sat til salg for den nette sum af 29,5 mio. kr. hos liebhaverejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen, og bliver huset solgt til den pris, har Peter Johan Sønderby-Wagner endnu en gang gjort sig en god forretning.


"På bundlinjen af hans personlige pengekiste ligger 50 mio. kr. De er et resultat af flere succesfulde investeringer og iværksættereventyr."

I 2011 købte han Vedbæk-villaen sammen med sin hustru på tvangauktion for 20,1 mio. kr. Siden har den flamboyante Freeway-stifter investeret betydelige summer i huset, som breder sig udover 513 kvadratmeter.

 
Peter Johan Sønderby-Wagner ejer 25 pct. af Freeway-koncernen, som han stiftede som med sine to kompagnoner Morten Wagner og Henrik Back. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Italiensk marmor i køkkenet og egen hjemmebiograf tyder på, at Peter Johan Sønderby-Wagner har investeret noget af sit personlige anpartselskab, som han meget passende har døbt 'Peters Pengetank ApS'.

På bundlinjen af hans personlige pengekiste ligger 50 mio. kr. De er et resultat af flere succesfulde investeringer og iværksættereventyr.

 
Nede i kælderen er der hjemmebiograf, fitness og vinkælder. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Peter Johan Sønderby-Wagner oplevede som 21-årig første gang smagen af succes, da han sammen med sine to venner fra Viborg, Morten Wagner og Henrik Back, i 1998 stiftede Freeway-koncernen, som blandt andet står bag Dating.dk. I 2010 sælger de sammen onlineplatformen Trendsales til QXL for et trecifret millionbeløb.

 Peter Johan Sønderby-Wagner spenderer nogle af sine millioner på palævillaen i Vedbæk fra 1903, som han nu fraflytter igen.

Hvorfor han flytter vides ikke, men det skyldes næppe mangel på plads eller havudsigt. Udover et boligareal på 513 kvadratmeter følger en grund på 2.104 kvadratmeter, hvoraf en del består af en privat strand med badebro.

 
Med til grunden følger en privat badestrand, ligesom det er kutymen for de eksklusive villaer ved strandvejen i Vedbæk. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Villaen består af tre etager, samt en stor kælder, hvor mangemillionæren blandt andet har installeret eget fitness-lokale og en hjemmebiograf spækket med B&O-udstyr.

Er det ikke eksklusivt nok, så følger der seks soveværelser, tre stuer og naturligvis fire badeværelser, så beboerne og deres gæster slipper for at stå i kø om morgenen. 

 
I 2011 købte Peter Johan Sønderby-Wagner huset for 20,1 mio. kr. I 2015 lød den offentlige vurdering på 27,8 mio. kr. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være opmærksom på, at grundskylden for villaen er mere end 100.000 kr. om året.

Du kan se Boligas opslag på strandvejsvillaen HER

  

Andre læser dette lige nu

Flyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Læs seneste udgaver

Cxense Display
�