Skuespiller-par må sænke pris på Frederiksberg-villa
Bolig Af
Selv om "kendis-effekten" blandt liebhaver-mæglere er anerkendt som en måde at få et par ekstra millioner i salgspris, er der øjensynligt grænser for galskaben.

Om man så må sige.

 I hvert fald må parret Bent Mejding og Susse Wold, der bla. er kendt fra serien Matador, nu sætte deres pragtvilla på Frederiksberg ned i pris.

Det sker efter efter tre måneder uden held på boligmarkedet.

Prisnedsættelsen sker i forbindelse med valget af en ny mægler. Det skriver boligportalen Boliga.
 
Det bliver ikke mere klassisk Frederiksberg end dette.

Præcis 1 mio. kr og 10.000 kr. er der blevet barberet af udbudsprisen på den 186 m2 store villa på Stægers Alle på det mondæne del af Frederiksberg.

"Hidtil er der ikke sket så meget, prisen var måske sat lidt for højt hos den tidligere mægler, selvom villaen ligger godt centralt på Frederiksberg. Men sælgerne vil gerne have huset solgt og komme videre, og derfor har vi justeret prisen," lyder det fra Claus Borg & Partners, der har villaen til salg.

 
Der er dedikeret fitness-rum til de to populære skuespillere. Og til den nye ejer forstås.

Både ude- og inden døre er villaen yderst præsentabel med sildebensparket, stuer en suite, pejs, seks værelser en udestue og en kælder.

Susse Wold overtog ifølge tinglysningen villaen tilbage i 1966, hvor prisen blot lød på 335.000 kr., oplyser Boliga. I dag er prisen så på 12 mio. kr. Se Matador-parrets Frederiksberg-villa her.

  

Andre læser dette lige nu

Asger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design

Læs seneste udgaver

�