Bestseller-milliardær ejer nu mere af Skotland end Dronning Elizabeth
Anders Holch Povlsen ejer nu mere af Skotland end den britiske dronning. Hans passion for jagt og restriktioner på at købe store ejendomme i Danmark har lokket ham over kanalen.
Foto: Foto-collage
Bolig Af
Den 44-årige Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen har netop erhvervet en enorm grund i Skotland for 70 mio. kr. og nærmer sig ifølge flere britiske medier titlen som Skotlands største jordbesidder. 

 Nu ejer Anders Holch Povlsen over 800 kvadratkilometer ejendom i Skotland, og han er dermed tæt på at blive den største jordbesidder i landet med en større portion af Skotland end selveste den britiske dronning Elizabeth.

Det skriver The Press and Journal.

Ifølge mediet er det kun Hertugen af Buccleuch der ejer mere jord i Skotland, og han har angiveligt udtalt, at han vil til at sælge jord fra.
 
Anders Holch Povlsen købte i 2014 slottet Aldourie Castle for 15 mio pund. Slottet ligger ud til Loch Ness.

Med andre ord kan Anders Holch Povlsen måske snart blive den største jordbesidder i Skotland og han har da også erhvervet hele 11 naturskønne godser og ejendomme i landet, hvor han elsker at gå på jagt og nyde naturen.

Anders Holch Povlsen er far til fire børn, og hans tøjfirma beskæftiger 12.000 personer. han besøger Skotland godt og vel hver fjerde uge, ifølge The Press and Journal.

  

Andre læser dette lige nu

Asger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design

Læs seneste udgaver

�