Oliekonge sætter Bredballe-villa til salg for 25 mio kr
Bolig Af
I sidste uge satte "oliekongen" Olaf Haahr det velholdte fyrtårn Keldsnor Fyr med tilhørende bolig til salg efter at have brugt det som sommerhus i en årrække. Og nu er turen så kommet til privatboligen i Bredballe i Vejle.

Olaf Haahr har nemlig sat den 533 m2 store og lyserøde villa til salg med udsigt til Vejle Fjord til en pris på 25 mio. kr., skriver boliga.dk.
 

Benzinkongen Olaf Haahr har hyret ejendomsmægleren Lilienhoff til opgaven med at finde en køber til det iøjnefaldende palæ, der ligger på en stor grund på ca. 16.000 kvadratmeter og byder den kommende køber på terrasseliv mod tre verdenshjørner.
 
Rigelig plads til gæster og deres biler.

Olaf Haahr er stifter af benzin-selskabet Haahr-benzin og har tidligere drevet tankstationer, der var strategisk placeret tæt på supermarkeder.

Olaf Haahr blev selvstændig som 22-årig, da hans chef hos Århus Kul-Kompagni opfordrede ham til det – med henvisning til hans konstante strøm af gode idéer. I storhedstiden i 1990'erne kontrollerede Haahr-koncernen flere end 40 tankstationer, et raffinaderi og to tankskibe.

  

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�