Danmarks mest magtfulde mænd under 40 år
Steen Bocian (tv.) og Morten Albæk er henholdsvis nummer 1 og nummer 5 på listen over de mest magtfulde mænd i forretningsverden herhjemme.
Foto: Scanpix
Design  
src="http://img.borsen.dk/img/cms/tuksi4/uploads/nyheder/p_img_artrel/01/152701artimg_9256_1.jpg"De bestemmer, hvad du køber, ser, hører, spiser, læser, tager på og hvem du ser op til. For tredje år i træk har livsstilsmagasinet Arena kåret landets mest magtfulde yngre mænd i kategorierne musik, politik, medier, mad , mode , film, business, kunst, kultur og reklame.

De 50 mænd på listen repræsenterer de mest indflydelsesrige danske mænd under 40 år netop nu – alle er med til at præge vores liv og hverdag indenfor alt fra politik og kultur til mode og business. Torsdag aften blev de alle fejret ved en eksklusiv event på restaurant Noma i København.

Alle 50 er fundet med hjælp fra en lang række kyndige eksperter og indflydelsesrige personer i Danmark

"De mest magtfulde mænd er kåret ud fra deres gennemslagskraft, anerkendelse, personlige karisma og kommercielle succes. Alle 50 er fundet med hjælp fra en lang række kyndige eksperter og indflydelsesrige personer i Danmark," siger chefredaktør på Arena Troels Evold Widding til pleasure.dk.


Vinderne

ARKITEKTUR: Bjarke Ingels, 34 år, arkitekt og ejer af BIG(Bjarke Ingels Group). Gennem BIG har Bjarke Ingels skabt sig et imponerende renommé med sine kontroversielle og nyskabende byggerier, og hans vision om at tilføre noget 'BIG' er i den grad lykkedes.

BUSINESS: Steen Bocian, 38 år og cheføkonom i Danske Bank.
Stor medietække er ofte omvendt proportionalt med brancherespekt. Men ikke i Bocians tilfælde. Selv om økonomen forstår at forklare de mest komplicerede sammenhænge på forståeligt dansk, er der respekt fra kollegerne hele vejen rundt.


POLITIK: Kristian Thulesen Dahl, 39 år, gruppeformand og finansordfører i Dansk Folkeparti. Professionel, arbejdsom og en stor taktiker er ordene, som Thulesen Dahl får med på vejen. I Folketingssalen er der livlig aktivitet om hans plads, da mange politikere vil høre hans mening om sager.


REKLAME: Martin Lindstrøm, 39 år, brandingekspert og rådgiver. Han har en fantastisk evne til at pakke vigtige budskaber ind i eksempler fra det virkelige liv og får fuld opmærksomhed hos erhvervsfolk verden over.

FILM: Anders Thomas Jensen, 36 år filminstruktør og manuskriptforfatter.
Anders Thomas Jensens originale og skæve manuskripter har for længst ramt det danske filmpublikum mellem øjnene. Der er på den baggrund kun få andre, der kan sikre en film støtte så sikkert som Anders Thomas Jensen.


KUNST: Husk Mit Navn, 33 år og multikunstner.
Fra at blive set på husmure og i skumle gyder i København er Husk Mit Navns tegninger rykket ind på gallerier, både i Danmark og i udlandet. Den anonyme kunstners oprindelige graffiti står derfor solidt plantet på kunstscenen – og rækker samtidig langt ud over den.

MAD: René Redzepi, 31 år, køkkenchef og medejer af restaurant noma.
Ingen over, ingen ved siden af – og meget få i nærheden af Redzepi. Blandt de mange folk, Arena har talt med i branchen, har så godt som alle peget på Noma-bossen som den største danske kok lige nu – og en af verdens tre bedste i sin generation.

MEDIER: Christian Jensen, 35 år og chefredaktør på Berlingske Tidende er omgærdet med respekt. Han er ansvarlig for nyhedsorganisationen, gravegruppen, sporten, søndag, livsstil, foto og design.

MODE: Anders Holch Povlsen, 36 år, medejer og adm. direktør i Bestseller-koncernen. Jack & Jones, Vero Moda, Selected, Only, Outfitters Nation, 39.000 ansatte, 4.100 butikker, salg i 41 lande og en omsætning på lidt over 10 milliarder kroner. Godkendt!

MUSIK: Lars Trillingsgaard, 38 år og musikchef på P3 samt formand for P3's playlisteudvalg. Lars Trillingsgaard er uundgåelig i dansk musik. Lige nu er situationen sådan, at man ikke kigger andre steder end P3, når både nye og gamle danske bands og musikere skal have promoveret eller breaket deres musik.

Læs meget mere om de magtfulde herrer i Arena, der netop er kommet på gaden..

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display
�