Ny direktør for dansk mode - Afløser for Eva Kruse er fundet
Camilla Frank skal være fanebærer for et af Danmarks største eksportervherv.
Foto: Franne Voight.
Design Af
Efter Eva Kruse for nylig trådte tilbage som direktør for Copenhagen Fashion Week, har der været heftige modebranche-spekulationer omkring hvem, der kunne og skulle fylde posten.

Det er netop blevet offentliggjort, at det bliver 44-årige Camilla Frank, der afløser Eva Kruse, efter at hun nu helliger sig Fashion Summit - en konference i København med fokus på bæredygtighed, hvor aktører fra den internationale modebranche deltager. Camilla Frank tiltræder stillingen som adm. direktør for Copenhagen Fashion Week 1. december i år og kommer med 15 års erfaring fra modemagasinbranchen.

"Modeugen står overfor den udfordring, at flere af de etablerede designere vælger modeshowet fra"

Ligesom Eva Kruse har Camilla Frank været chefredaktør for modemagasinet Eurowoman. Men faktisk har hun noget, der ligner en chefredaktørrekord i modebranchen – Camilla Frank har nemlig også været chefredaktør for Costume og Alt for Damerne, inden hun for et par år siden grundlagde onlinemediet Fashion Post, der dog har haft svært ved at tilkæmpe sig en stærk position.

 "Camilla har den helt rette profil til at favne det meget brede job, det er at mestre ledelsen af Copenhagen Fashion Week. Desuden er vi i gang med at udvikle en ny strategi for modeugen, så der bliver masser af mulighed for en ny direktør til at være med til at forme den fremtidige platform for modeugen," udtaler Eva Kruse i en pressemeddelelse.  

Lige nu står modeugen nemlig over for den udfordring, at flere af de etablerede designere vælger modeshowet fra og ikke længere prioriterer at holde show under modeugen.

 "Det bliver en fantastisk opgave at både videreføre og revitalisere en i forvejen anerkendt modeuge. Samtidig glæder jeg mig til at sætte mig i stolen og lære alle medarbejderne at kende – og sammen med dem løfte den nye strategi, som allerede vil kunne opleves i 2017," udtaler Camilla Frank om den kommende modeuge, der finder sted i begyndelsen af februar.

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display