Sådan ser en perfekt weekend i Aarhus ud
Hanne Sohl, indehaver af butikken FF2 i Aarhus, der har 25-års jubilæum og er en så stor del af hendes liv, at hendes ældste datter også arbejder der.
Foto: PR-foto
Design Af
Smukke tomater og hjemmeavlet honning fra Skanderborg, Cathrine Raben Davidsen-udstillingen på Horsens Kunstmuseum og en tur på aarhusiansk vinbar med vakkelvorne borde, der emmer af Paris. Sådan tilbringer indehaveren af tøjbutikken FF2 sin ideelle lørdag

 
Hanne Sohl, indehaver af butikken FF2 i Aarhus, der har 25-årsjubilæum og er en så stor del af hendes liv, at hendes ældste datter også arbejder der. -PR-foto

KL. 7.00: JEG LISTER UD AF SENGEN og laver filterkaffe med mandelmælk og nyder den bedste kop på dagen – den første. I løbet af ugen tager jeg med telefonen billeder af alt det, jeg falder over i de mange magasiner og aviser, jeg læser, som jeg gerne vil huske. Nu finder jeg min Mac frem i køkkenet og hygger mig med at sidde og undersøge det hele nærmere. Sådan fandt jeg bl.a. frem til bogen "Et lille liv" og Hoxtonhotellet i Paris. Min mand og jeg har et nytårsforsæt om at få flere naturoplevelser sammen, så det er fokus i dagens research, hvor jeg får booket et ophold til os på Stedsans in the Woods i Sverige og set på trætop-hotellet Løvtag ved Als Odde.

KL. 9.00: JEG LØBER EN TUR, den samme rute, jeg har løbet i 15 år, gennem skoven forbi Marselisborg Slot og Mindeparken. Jeg nyder stilheden, der er meditativ for mig, og retur er der dømt styrketræning i ti minutter med TRX.

KL. 11.00: MIN MAND OG JEG går på torvet på Ingerslevs Boulevard, der er et af de største i Danmark med mange skønne boder. Hos Samsømanden køber jeg ærteskud, rucola og spinat, hos Steen fra Skanderborg går jeg efter hjemmeavlet honning og økologiske tomater i alle farver og former til en smuk tomatsalat. Imens står min mand i kø til Go'Kaffe på torvet, der har de lækreste croissanter fra Briancon, der kalder sig et nørdet bageri i Aarhus.

"Vi bestiller bord på min mands absolutte yndlingssted, Restaurant ET. Det er lige før, vi har stambord." 

KL. 12.30: VI SPISER FROKOST på caféen Bernth & Co. Deres focacciasandwich er helt specielle, og jeg får deres vegetarsandwich med gode råvarer og hummus. Den er en sand fornøjelse, kraftig og stærk i smagen.

KL. 14.00: VI SER SÆRUDSTILLINGEN med Cathrine Raben Davidsen på Horsens Kunstmuseum. Vi har købt et af hendes værker, og jeg har været stor beundrer af hende, siden jeg i FF2 tilbage i 2010 solgte Stine Goya-kåber med Cathrine Raben Davidsen-motiv.

KL. 17:00: HJEMME SERVERER MIN MAND ET GLAS VIN. Han kender min smag, og jeg foretrækker kraftig rødvin, f.eks. fra Rhone. Jeg ringer til vores yngste datter, der går på efterskole og ikke er hjemme denne weekend, og ser på flybilletter til Paris, hvor de fleste af mine indkøb til FF2 foregår.

KL. 20:00: VI BESTILLER BORD på min mands absolutte yndlingssted, Restaurant ET. Det er lige før, vi har stambord. Her er klassisk fransk bistromad, og mens han får steak frites med bearnaise, får jeg torsk. Det er lækkert og uden de store dikkedarer. Venner ser jeg helst fredag aften, hvor ugens puls er høj – jeg kan næsten blive irriteret, hvis jeg skal noget lørdag aften, hvor min dag er i lavere gear.

KL. 22:00: VI SLUTTER PÅ BAR' HABLA,der er en ny vinbar i Jægergårdsgade. Jeg har så mage gode minder fra Paris, og her får du det skæve, franske udtryk med lidt vakkelvorne borde og god stemning. Og så er den i gåafstand til vores hjem.

Andre læser dette lige nu

Nye trends ændrer måden vi rejser på

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Læs seneste udgaver

�