Hilton CPH fester løs for fattige børn
Tidligere var hun salgschef på Hilton, men nu er det kun i velgørende øjemed hun gæster sin gamle arbejdsplads. På fredag er der så velgørenhedsmiddag og fest. Hovedvært er Lisbeth Johansen, der her flankeres af et par af aftenens muntre indslag.
Fri Af
Fredag vil fortællingen om en dansk, succesfuld salgschef, der trak stikket for livet på de høje hæle og totalt skiftede fokus komme på alles læber. Og måske udmønte sig i kontanter til de specielt værdigt trængende.

 Kvinden er Lisbeth Johansen, som forlod jobbet på Hotel Hilton for at følge sin drøm om at hjælpe indiske gadebørn.

Nu fem år efter er organisationen LittleBigHelp en realitet og det bliver fejret ved et gallaarrangement på Hilton Copenhagen Airport Hotel på fredag, hvor festen er sponsoreret 100 pct. og alle indtægter går ubeskåret til de indiske børn.

 
Lisbeth Johansens arrangement indbragte i 2013 lige under 1 million kr. der gik ubeskåret til indiske gadebørn.

Aftens konferencier er for femte år i træk Jes-Dorph Pedersen, og han skal forsøge at få aftenens gæster til at overgå sidste års resultat på 930.000 kr. Prisen for et halvt bord til fem mennesker starter omkring 5.000 kr., mens et helt "corporate"-bord med logo og hele pivtøjet står i 19.000 kr.

 Aftenen vil ifølge arrangøren byde på  indslag som hammerslagsauktion under ledelse af Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen, intimkoncerter med Dicte, Bobo Moreno og underholdning ved Rune Klan samt 5 retter fra Holtons køkken samt vinmenu med californisk udgangspunkt.

Se merelittlebighelp.dk

  


Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�