Sidste nyt for gadgetfreaks
Pleasure har samlet nogle blandede nyheder, der kan få gadget-nørdene op af stolen.
Pleasure har samlet nogle af de nyeste og mest spændende gadgets. Se her hvad du skal holde øje med i den kommende tid.Hitech-helikopter i forstærket udgave

Den fjernstyrede helikopter – eller quadricopter, fordi den har fire propeller – AR Drone fra producenten Parrot er på vej i en ny og forstærket version 2.0.

Det nye skrog er fremstillet af materialet PA66, der også benyttes til kofangere på biler. En tiltrængt forbedring, eftersom 1'eren havde det med at bliver returneret med adskillige plastre og tape-stykker på det skrøbelige flamingoskrog efter få dages test.

Kameraet forrest på AR Dronen er samtidig opgraderet til HDkvalitet, ligesom videooptagelser let kan hentes over på en usb-nøgle. Pris: 2600 kr.

Læs også: TL1 - Spillemaskine til 315.000 kr.Dykkerdragt til Iphone

Med udgangspunkt i, at jordens overflade består af 70 pct. vand, og der ikke er nogen grund til, at iphonen skal henslæbe en tilværelse gemt under et badehåndklæde, har computertilbehørsproducenten Concord Keystone fremstillet dette vandtætte etui, Eco Marinecase, til den populære mobiltelefon.

Dykkerdragten kan dog ikke følge med ned på de store dybder, men kan holde vandet ude ned til seks meters dybde. Pris: 250 kr.

Læs også: Lækker filmlyd uden ledningshelvedetBekvem rejseprojektor

Acer står bag denne lille og lette rejseprojektor, K130. 14x12x4 cm – nogenlunde det halve af et A4-ark – og en vægt på mindre end et halvt kilo burde ikke kunne skræmme nogen væk, der vise film, præsentationer eller andet fra computeren et sted hvor den slags ikke allerede hænger i loftet.

Lysstyrken er på 300 ANSI lumen, kontrastforholdet er 10.000:1, og projektoren understøtter fuld HD-opløsning, dvs. 1920x1080 pixel. Lydniveauet er nede på 29 dB. Pris: 3500 kr.

Læs også: Heureka: Microsoft parrer PC og tabletFornyelse i spejlkameraserie

Sony har opdateret spejlreflekskameraet A55 til A57 i sin serie af spejludstyrede kameraer, der er kendetegnet ved, at motivet bliver sendt gennem spejlet, som derfor ikke svinger op, når der trykkes på udløseren.

Modellen her hedder sig at være verdens første med automatisk portrætindramning. En teknologi, der, i kombination med ansigtsgenkendelse, selv kan skabe "en professionel indramning", uanset om man holder kameraet lodret eller vandret. Pris med 18-55 mm objektiv: 6900 kr.

Læs også:
'Billig' B&O-skærm for børn & unge
Nu kommer den danske smartphone
Supermobil lugter Apple-blod

.

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

Pleasure anbefaler

Cxense Display
Cxense Display
�