Ipad-dræber dukker nu op til overfladen
Skabt i magnesium og med lige dele fokus på forretning og leg er Surface umiddelbart en værdig udfordrer til Apples Ipad-regime.
Gadget Af
Efter i årevis at have siddet fast i dyndet på tablet-markedet, ser Microsoft ud til at have nået op til overfladen med deres nyskabende hybrid mellem en pc og en tablet, kaldet Surface.

Målet er et direkte opgør med Apples populære iPad, der er blevet solgt i over 55 millioner eksemplarer. Surface er en PC, Surface er en tablet, og Surface er noget nyt Først og fremmest har Microsoft tænkt på både business og pleasure i udformningen af den nye Surface, der både kan køre rigtig, tung Windows 8-software og billedbehandlingsprogrammer og i en ruf omformes til en let og alsidig tablet med tryk på underholdning og mobilitet.

Andre styrker er et meget levedygtigt batteri, op til 64 gigabyte lagerplads og en skærm på 10,6 tommer. Men se flere specifikationer hos Microsoft, der dog ikke har åbnet helt for godteposen endnu.


Som topchef Steve Ballmer sagde det ved præsentationen i går aftes i Los Angeles: "Surface er en PC, Surface er en tablet, og Surface er noget nyt, som vi tror, at folk vil komme til at elske." 

Læs også: Apple slipper en glubsk bjergløve løs

Om denne spådom bliver til virkelighed, finder vi først ud af, når alverdens gadget-sites har fået Surface til test. Pleasure.dk følger selvfølgelig op med en grundig anmeldelse af Surface snarest muligt. I mellemtiden kan du se et førstehåndsindtryk her hos Ars Technica - det nok mest seriøse gadget-site pt.

Se denne dugfriske præsentationsvideo:Læs også: TL1 - Spillemaskine til 315.000 kr.

.

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

Pleasure anbefaler

Cxense Display
Cxense Display
�