"Den nye Iphone er den bedste telefon på markedet"
Den er vokset markant den nye Iphone 6. Nu har en række internationale medier anmeldt både den lille og store model.
Foto: Scanpix
Gadget Af
 Før alle os andre har en række internationale medier fået en sending af den nye Iphone 6. Og nu er de klar med deres vurderinger af den telefon, der skabte en flod af overskifter det meste af sidste uge. Et overordnet blik på reaktionerne afslører, at der er stor positivitet at spore hos de journalister, der har haft telefonen til test.

De giver både en vurdering af den lille og store Iphone 6.

Her er hvad de siger om den lille Iphone (4,7"): 

"Den bedste smartphone på markedet," skriver Re/Code's anmelder Walt Mossberg. Han mener, at skærmen ser godt ud, men at den nye glatte bagside af telefonen kan føles lidt glat. Og så konkluderer han, at batterilevetiden er bedre.

 "Den mest komfortable smartphone, som jeg nogensinde har haft i hånden," siger WSJ's anmelder Geoffrey Fowler. Han er dog ikke så imponeret over batterilevetiden. Han havde gerne set, at Apple havde lavet telefonen tykkere for at gøre plads til et større batteri.

The Verge's journalist David Pierce skriver, "De usynlige plastic-strips gør den lækre telefon lettere at tage fat i, hvilket kompenserer for den akavede udestående kameralinse, som forhindrer, at telefonen kan ligge fladt på et bord,"

Batterilevetiden går også Bloombergs anmelder Joshua Topolsky på. "Jeg oplevede flere dage, hvor jeg med nød og næppe nåede hen til opladeren, før telefonen gik tør for strøm."

Her er hvad de siger om den store Iphone 6 (5,5"):

"Iphone 6 Plus er ikke flot," siger Nilay Patel fra The Verge. Til gengæld har telefonen nogle indre fordele. "Jeg opnåede omkring to dages batterilevetid ved normalt dagligt forbrug." Den større Iphone har nemlig plads til et større batteri, end lillebroren. Og anmelderen fra The Verge er ikke tvivl, om hvilken telefon han skal have. "Jeg kommer til at købe en Iphone 6 Plus. Jeg er betaget af den. Det føles som et helt nyt produkt fra Apple, og så har den et kamera, som jeg ikke kan sige nej til."

Joshua Topolsky fra Bloomberg er ikke lige så betaget af den store telefon. "Jeg fandt Iphone 6 Plus for stor og uhandy til dagligt brug," siger han.

Re/Code's Lauren Goode skriver, at telefonen ikke passede i hendes lommer, og at den var for stor til, at hun kunne holde den i hånden. Tilgengæld beretter hun også om en imponerende lang batterilevetid. "Sætter jeg display lysstyrken til 50 pct. og bruger min telefon normalt, så kan Iphone 6 plus holde fra morgenen til om aftenen den efterfølgende dag. 

  

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display