Tre minutter i stikkontakten giver fuldt batteri på din Iphone
Itron er ikke verdens mindste batteribank, men til gengæld er den hurtig.
Foto: PR-foto
Opdateret kl. 21.16 - Der er ikke den funktion, som vores telefon ikke udfylder. Den er vores faste turguide når der skal findes vej i ukendt terræn, den holder kontakten med vores netværk ved lige og i et stille øjeblik, byder den på tonsvis af tidsfordriv.

De mange opgaver tapper dog alvorligt på vores digitale livsledsagers kræfter, og ofte skal man ikke langt ud på eftermiddagen før, at røde dioder og en insisterende bippen lader vide, at det er tid til at gøre ophold ved en stikkontakt i et par timer.


"Opladerens otte indbyggede sikkerhedsanordninger sørger for, at hverken du, din oplader eller din smartphone bryder ud i lys lue"


Men nu vil en ny kombineret oplader og batteribank fra amerikanske Simpiz gøre dig uafhængig af stikkontaktens snærende lænker. Og det endda med rekord høj fart.

Navnet på batteribanken er Itron, og ifølge producenten er her tale om intet mindre end verdens hurtigst opladende batteribank.

 Med en kapacitet på 9000 mAH er der strøm nok til fem fulde opladninger af en Iphone 6, og en fuld opladning af batteribanken tager kun 18 minutter. Den imponerende opladningstid kommer bl.a. takket være en ny og forbedret teknologi til overførelse af strøm.

Det betyder at man efter blot tre minutter vil have strøm nok på Itron til at kunne oplade batteriet på en Iphone 6.

På deres hjemmeside oplyser Simpiz, at Itron holder til minimum 1000 opladninger, og at opladerens otte indbyggede sikkerhedsanordninger sørger for, at hverken du, din oplader eller din smartphone bryder ud i lys lue eller får en fatal kortslutning under brug.

Itron kan forudbestilles for ca. 350 kr. på itron.strikingly.com og vil, hvis alt går efter planen, blive leveret i midten af 2016.

  

Læs seneste udgaver

Pleasure anbefaler

Cxense Display
Cxense Display