Golfbanens skræk? Så vild er fremtidens golfvogn
Inden længe bliver skateboardtricks som wheelies og ollier måske en del af en stille søndag i golfklubben.
Foto: Lasala Images
Er du typen, der foretrækker at hamre bolde afsted på driving rangen, fordi gåturene fra teen til udslaget på de lange par fem huller hurtigt bliver trættende? Så har løsningen for mange været en golfvogn, men nu gør et langt mere ungt og hipt transportmiddel sit indtog på golfbaner verden over.

Navnet på det nyskabende fartøj er Golfboard, og det navn må siges at være retvisende.

 Det batteridrevne Golfboard kombinerer nemlig den klassiske golfvogn med noget, der mest af alt minder om et skate- eller surfboard. Og resultatet har vist sig at være falde i golfentusiasternes smag.

"Du risikerer, at transporten mellem hullerne bliver sjovere end selve spillet"

Golfboard har bl.a. vundet prisen som Best New Product ved PGA Merchandise Show, og verden over har golfklubber indkøbt flåder af golf-entusiasternes svar på skaternes longboards.

Endnu er der langt flest baner i USA, som tilbyder udlejning af Golfboards, men flere baner i England og Fairmont St. Andrews i Skotland har også investeret i fremtidens golffartøj.

Se Golfboard i aktion i videoen nedenfor.Golfboards indbyggede Lithium-batterier giver en maks hastighed på op til 22 km/t, og kører man pænt, kan brættet fragte en enkelt passager og vedkommendes køller op til 19 km på en opladning.

Når der skal surfes på de grønne bølger, kontrolleres farten fra gashåndtaget, og retningen styrer man ved at læne sig fra side til side – præcis som en snowboarder, der laid-back snor sig ned af en sneklædt bjergskråning.

Folkene bag Golfboard siger, at 18 huller i gennemsnit kan klares på 2 timer og 37 minutter med brættet, men husk at du risikerer, at transporten mellem hullerne bliver sjovere end selve spillet.

  

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�