Bang & Olufsen afslører fladskærm med Googles gener
Det nye Beovision 14 passer med det organiske udtryk godt ind i den moderne inretning.
Foto: PR-foto
Efter at have høstet meget ros for den slanke højttaler, Beolab 18, er Bang & Olufsen nu klar med en fladskærm, som matcher resten af stuens B&O-setup.

Det nye UHD-TV, Beovision 14, vækker ved første øjekast gensynsglæde hos B&O-entusiaster, for det grundlæggende design minder en hel del om modellen Beovision 11, der blev lanceret i 2009.

 Beovision 11 vakte ved præsentationen opsigt pga. tv'ets store integrerede højtttaler, og på Beovision 14 fortsætter det design. Men hvor højttalerfronten på Beovision 11 var dækket af stof, har Beovision 14 nu en højttaler-grill af egestræslameller – akkurat som de kendes fra gulvhøjttaleren, Beolab 18.

Skulle man alligevel foretrække Beovision 11's tekstile udtryk, er det muligt at erstatte Beovision 14's egetræslameller med stoffronter i forskellige farver.

 
En forskel på 15 tommer gør en stor forskel, når det kommer til skærmens fysiske størrelse.

Det nye tv fås enten i 40 eller 55 tommer, og byder på 4K-opløsning og HEVC, der gør det muligt at streame online-indhold i 4K.

Bang & Olufsen indgik i forrige måned en partnerskabsaftale med Google, og det kommer også til udtryk på det nye tv. Beovision 14 har nemlig både Android-tv og integreret Google Cast, der gør det let at streame indhold fra mobilen, computeren eller internettet til stuealteret.

Ligesom det kendes fra B&Os anden topmodel, Beovision Avant, kan Beovision 14 både monteres på en motoriseret gulvsstand, vægstand eller bordstand.

Prisen på det nye Beovision 14 bliver 49.890 kr. for modellen på 40 tommer, og 66.890 kr. for den store 55 tommer skærm.

  

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�