Dansk kok er Nordens bedste
Kenneth Hansen tog prisen som årets nordiske kok 2010 på Foodexpo.
Foto: MCH Messecenter
Gourmet  
Det var en dansker, der nåede helt til tops, da der på Foodexpo i MCH Messecenter Herning blev kåret 'Nordic Chef of the Year 2010'.

Efter at have dystet på retter som sukkersaltet bagt ørred og chokoladeparfait med Jerusalem-artiskokker kunne den danske kok løfte den store pokal.

Kårde og pistol var erstattet af kokkekniv og spækkebræt, da 10 talentfulde unge kokke under Foodexpo i MCH Messecenter Herning dystede om titlen som Nordens bedste kok i konkurrencen 'Nordic Chef of the Year 2010'.

Og det var den danske kok Kenneth Hansen, Svinkløv Badehotel i Fjerritslev, der kunne glæde sig mest, da konkurrencens dommerpanel havde tygget af munden.

Fusionskøkkenets fader
Mageløse Mads Refslund
Tornerose er vågnet - topkarakter til Nimb

Efter at have dystet på retter som sukkersaltet bagt ørred, lammefrikasse og chokoladeparfait med Jerusalem-artiskokker kunne den danske kok løfte den store pokal og høste publikums hæder, efter at have begået en menu bestående af letsaltet bækørred, lam med konfitterede løg og en chokolade canneloni til dessert.

Norges Tommy Raanti blev toer, og Sveriges Frederik Borgskog blev treer.

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�