Kong Hans' kaptajn går fra borde
Thomas Rode takker af efter 17 år på Kong Hans
Foto: Scanpix
Gourmet Af
Thomas Rode har meddelt, at han forlader restaurant Kong Hans Kælder til sommer for at koncentrere sig om sin skribent- og foredragsvirksomhed omkring stenalderkost.

Dermed må Kong Hans sige farvel til den kaptajn, som med sikker og dygtig hånd har holdt restauranten på succeskursen.

 Den blev lagt tilbage i 1970'erne, da Kong Hans markerede sig som Københavns fremmeste gastronomitempel, og siden 1996 har Thomas Rode haft en række af nutidens store stjerner i sin stab, bl.a. René Redzepi.

At han forlader Kong Hans kan egentlig ikke undre. For i de senere år har Rode markeret sig mere som muskelstærk crossfit- og palæoentusiast end som gourmetkok.

Og med de salgstal hans palæobøger præsterer, tjener han formentlig langt mere på sin pen end på sin kokkekniv.

Ny køkkenchef på Kong Hans bliver Mark Lundgaard, p.t. køkkenchef på Restaurant Sletten, hvor han bliver frem til sommeren 2014, hvor skiftet sker.

  

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display