Usædvanligt fund forsinker Noma-åbning
Noma Under Broen er middage ved langbord med fem retter tilberedt af Nomas kokke og serveret i det fri under Knippelsbro, der - sammen med gennemsigtig teltdug - yder læ for eventuelt regnvejr og vindstød.
Foto: PR-foto
Gourmet Af
Åbningen af den længe ventede Noma 2.0, den nye udgave af den prisvindende restaurant i København, er blevet forsinket.

Det bekræfter manden bag, René Redzepi, på sin Facebook-profil.

Restauranten regner nu med at lukke de første gæster ind i midten af januar og bliver dermed i hvert fald en måned forsinket. Forklaringen? Ja, tro det eller ej, men da håndværkerne gik i gang med at grave i bygningen tidligere på året, fandt de en stenmur så gammel, at det kaldte på et hold arkæologer. Mens håndværkerne måtte holde pause, gik arkæologerne i gang med deres børster og støvfjernere på byggepladsen for at se nærmere på fundet, og først efter nogle måneders undersøgelser kunne de fastslå, at der desværre ikke var nogen særlig værdi i stenmuren.

Forlænger pop-up restaurant
Alt imens udsættelsen må ærgre de største Noma-aficionados, så oplyser René Redzepi, at han forlænger levetiden for pop-up-restauranten Noma Under Broen med seks uger, så den først lukker 12. november. 

I den forlængede spilletid for pop-up restauranten har Noma hentet Torsten Vildgaard, senest køkkenchef hos Studio, og Richard Hart, tidligere chefbager ved Tartine Bakery i San Francisco, til at give menuerne nyt liv.

Noma 2.0 åbner på Refshalevej 96 på Holmen i et gammelt graffitiovermalet søminedepot på Christianshavns Vold, som altså nu bliver totalrenoveret og genskabt til det originale udtryk.


Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display