Lars Seier-investering i gourmetrestaurant fører til lukning
Foto: PR
Gourmet Af
Et par måneder efter at Lars Seier Christensen blev hovedaktionær i den succesrige eksperimenterende gourmetrestaurant Alchemist, melder køkkenchef Rasmus Munk, at restauranten lukker permanent den 22. december.

Men det er ikke så trist som det umiddelbart kunne lyde. Lukningen er nemlig blot et pusterum, som skal bruges til at lægge nye planer, som Rasmus Munk kommer til at føre ud i livet andetsteds med den gastronomiske mæcen, Lars Seier, som opbakning.

Hvor den nye restaurant kommer til at ligge, og hvad det bliver for en slags spisested er endnu for tidligt at sige, men sikkert er det, at Alchemist lukker den 22. december.


I anledning af lukningen holdes der ekstraordinært åbent på restaurant Alchemist, hvor man tirsdag til lørdag vil kunne opleve de 45 serveringer, som restauranten er blevet kendt for at traktere gæsterne med.

Rasmus Munk forklarer, at han er glad for at kunne tillade sig at holde lukket, og at det bestemt ikke skyldes mangel på gæster, søgningen har nemlig været stærk lige siden åbningen af Alchemist, som blev anmeldt meget positivt her i avisen. 

"Restaurant Alchemist kan kun blive én af de bedste, hvis vi hele tiden bevæger os fremad. Efter to fantastiske år i Århusgade føler jeg, at tiden er moden for at videreudvikle konceptet for restauranten. Det har Lars' nylige investering i restauranten gjort muligt, men hvad der helt præcist skal ske, kan jeg ikke afsløre endnu. Jeg ser frem til at fortsætte rejsen i en søgen på det ukendte og med målet om at skabe en endnu stærkere formel. Om vi lykkes og om eventyret fortsætter, er jeg selv spændt på," siger den gastronomiske alkymist, som nu ikke behøver at arbejde helt så hårdt på at lave guld som førhen, men kan koncentrere sig mere om sin gastronomi.

Bordbestilling til Alchemist kan ske via: restaurant-alchemist.dk.

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display