Kokken Kenneth Toft-Hansen vinder bronze i EM og går videre til VM
De danske fans var mødt talstærkt op i Torino, hvor Kenneth Toft-Hansen vandt bronze i Bocuse d'Or Europe. Foto: Foodscene.
Gourmet Af
Kenneth Toft-Hansen har netop placeret sig som nummer tre i Bocuse d'Or Europe kokkenes uofficielle EM, og er således en af de ti kokke ud af konkurrencens tyve, der går videre til Bocuse d'Or finalen til næste år.

Vinderen blev Norge med Sverige på andenpladsen og altså Danmark på tredjepladsen hvilket fastholder de nordiske lande i en eliteposition, som det har været tendensen i en årrække, hvor først Norge og Sverige var stærkest, hvorefter Danmark begyndte at blande sig i det gode selskab.

" Det er fuldstændig fantastisk, at Danmark igen står på podiet," siger Kenneth Hansen."Det har været en lang proces, det har været en hård proces, men jeg kan jo konstatere, at det har båret frugt at have trænet så intenst siden efteråret. Vi nåede det til tiden, selv om vi var pressede til det sidste, og vi har været oppe imod mange stærke kandidater. Min assistent Christian Wellendorf har simpelthen leveret en kraftpræstation, og Rasmus Kofoed har været en fantastisk sparringspartner for mig, siger Kenneth Toft-Hansen.

Kenneth Hansen repræsenterede også Danmark i Bocuse d'Or finalen for to år siden, hvor han endte på sjettepladsen, hvilket er flot set i et globalt perspektiv, men langt fra hvad han selv havde sat næsen op efter. Med dagens placering er der nu en chance mere, og med Rasmus Kofoed som træner har Kenneth Hansen den bedste opbakning man kan forestille sig.

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display