For 15 år siden kørte han på knallert fra sin landsby til kokkeskolen i Randers: Nu er han på nippet til at lancere eksorbitant restaurantkoncept
Gourmet Af
Succesen hang i en tynd tråd, da den 23 årige Rasmus Munk åbnede Restaurant Alchemist for fire år siden.

Han kom nærmest ind med firetoget fra Vejle, og selvom han havde været køkkenchef på et hotel derovre, så var det ikke ensbetydende med, at han kunne slå igennem på landets gastronomiske hovedscene.

Læg dertil, at hans repertoire lød som noget, der var udtænkt for 20 år siden - dengang El Bulli og molekylær-gastronomi var på toppen.  

Troede på sig selv

Men Rasmus Munk troede på sig selv, og med boremaskine, hammer og malerpensel i hånd, byggede han selv den lille restaurant, der kun havde plads til 12 gæster på de i alt 100 kvadratmeter.

Nu åbner han lige straks en restaurant på 2.200 kvadratmeter. Her har han en stab på 30 personer, heraf 15 kokke. 

Hvordan en dreng fra Randers, der voksede op i et hjem uden mad- eller kunstinteresse, og forlod skolen som 15 årig - på bare 13 år kan udvikle sig til frontmand for sådan et projekt, det kan du høre om i podcasten "Til bords med Ole Troelsø", hvor Rasmus Munk spiller hovedrollen. 

Lyt til afsnittet her: Sidder du med din iPhone? Så kan du abonnere på Ole Troelsøs podcast HER. Er du Android-bruger? Så kan du abonnere HER

Andre læser dette lige nu

Læs seneste udgaver

�