Eftersom det vist er kommet på mode at skamme sig over snart det ene og snart det andet, vil jeg for første gang anvende ordet kødskam i en restaurantanmeldelse.
Det var bestemt ikke skam, men sund fornuft, som for fem år siden fik mig til at skære...
Allerede kunde? 
Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Danske steakhouse restauranters moderskib lægger kursen om og satser grønt

Andre læser dette lige nu
Tema Gourmet
-
Syv julemarkeder, der er værd at køre efter
Ole Troelsø har spist frokost i Kødbyens verdenskøkkener: Her er hans anbefalinger
Vejle er nu en gastronomisk destination
-
En lågende måned venter
Hotdogs, smørrebrød, pasta og caviar i Vejle
Får du også hovedpine af rødvin?
-
Højgastronomiske ambitioner på Rungstedgaard
Hyggelig men skarp cocktailbar
Danske steakhouse restauranters moderskib lægger kursen om og satser grønt
-
Burger King har lanceret en grøntsagsburger, sådan smager den
Spændende og elegant pinot noir fra Afrika, Sydamerika og New Zealand
Nomas skøre madklub slår dørene op
-
Grønne burgere i det indre København
Prisbillig bourgogne i front
Anmeldelse: Svendborg har endelig fået en god og endda prisbillig fransk bistro
-
Den bedste pinot noir blandt 56 blindsmagte
Ole Troelsø: Sådan navigerer du mellem de mange tilbud hos Boltens Food Court
Fremragende måltid i Nyborg
-
Til snigpremiere på ny sushirestaurant med høje ambitioner
Topkok står bag nyt madhus
Delikat kagenyhed i Københavns Grønnegade: Eclairs, eclairs og atter eclairs
-
Presset and og en flaske Bordeaux fra 1962 i gastronomiens historiske vingesus: En ungdoms drøm gik i opfyldelse i Paris