Vildtsæsonen er udgangspunktet for efterårsmenuen hos Noma, der for tiden leger med blandt andet egern, myrer, biller, rensdyrtunge og andehjerne. Tag med, når Børsens Ole Troelsø spiser sig igennem de 20 retter
Sommeren er forbi nu, og den...


Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Der er egern og andehjerne på Nomas nye menu

AVISEN
Af Ole Troelsø
Eksklusivt for kunder
12. okt. 2018
Tema Gourmet
-
Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner
Formel B: Højgastronomi til lav pris
Speeddating for nye madvarer
-
Kiin Kiin Tok Tok tilbyder intens thaismag
Den røde kok har fundet salontonen
Bocuse d'Or 2019: Verdens bedste kok er Kenneth Toft-Hansen
-
Det skal smage som en rigtig drink - også selvom det er uden promiller
Bocuse d'Or: Kenneth Toft-Hansen laver de sidste justeringer inden den helt store kokkedyst
Nomas aktuelle sæsonmenu er gået helt i fisk og skaldyr
-
Et glas gæret te, tak
Grøntsagerne gør indtog på gourmetrestauranterne
Januar har ry for at være kalenderårets svar på en kold tyrker: Start januar uden promiller
-
2019 barsler med adskillige spændende nye restauranter
Madanmeldelse: Ole Troelsø fremhæver årets bedste spiseoplevelser
Julens vinevangelium
-
En af Danmarks allerbedste restauranter er en kro