
Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Jesper Koch i spidsen for Hotel Alsiks gastronomiske linje

Alsik er dobbelt så højt som Rundetårn og skal selvfølgelig have en toprestaurant, hvilket Jesper Koch får ansvaret for. Foto: Michael Drost-Hansen
AVISEN
Af Ole Troelsø
Eksklusivt for kunder
3. nov. 2018
Tema Gourmet
-
Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner
Formel B: Højgastronomi til lav pris
Speeddating for nye madvarer
-
Kiin Kiin Tok Tok tilbyder intens thaismag
Den røde kok har fundet salontonen
Bocuse d'Or 2019: Verdens bedste kok er Kenneth Toft-Hansen
-
Det skal smage som en rigtig drink - også selvom det er uden promiller
Bocuse d'Or: Kenneth Toft-Hansen laver de sidste justeringer inden den helt store kokkedyst
Nomas aktuelle sæsonmenu er gået helt i fisk og skaldyr
-
Et glas gæret te, tak
Grøntsagerne gør indtog på gourmetrestauranterne
Januar har ry for at være kalenderårets svar på en kold tyrker: Start januar uden promiller
-
2019 barsler med adskillige spændende nye restauranter
Madanmeldelse: Ole Troelsø fremhæver årets bedste spiseoplevelser
Julens vinevangelium
-
En af Danmarks allerbedste restauranter er en kro