Lige for øjeblikket skyder gourmetbagerier op som gærceller i en hjemmedyrket surdej. Ole Troelsø rapporterer fra de københavnske bagerkøer og overvejer, om de hypede croissanter og andet bagværk er ventetiden værd
Herude i Københavns forstæder...


Bliv kunde på borsen.dk/blivkunde
Guld og godt bagværk

Danmarks mest opsigtsvækkende bageri ligger på Frederiksberg, hvor den engelske bager Richard Hart har slået et stort brød op og fået tilsvarende opmærksomhed. Foto: Ole Troelsø.
AVISEN
Af Ole Troelsø
Eksklusivt for kunder
9. nov. 2018
Tema Gourmet
-
Fornem drue med beskeden etiket
Ole Troelsø: Michelinmanden virker ikke helt så forelsket i Danmark som førhen
Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner
-
Formel B: Højgastronomi til lav pris
Speeddating for nye madvarer
Kiin Kiin Tok Tok tilbyder intens thaismag
-
Den røde kok har fundet salontonen
Bocuse d'Or 2019: Verdens bedste kok er Kenneth Toft-Hansen
Det skal smage som en rigtig drink - også selvom det er uden promiller
-
Bocuse d'Or: Kenneth Toft-Hansen laver de sidste justeringer inden den helt store kokkedyst
Nomas aktuelle sæsonmenu er gået helt i fisk og skaldyr
Et glas gæret te, tak
-
Grøntsagerne gør indtog på gourmetrestauranterne
Januar har ry for at være kalenderårets svar på en kold tyrker: Start januar uden promiller
2019 barsler med adskillige spændende nye restauranter
-
Madanmeldelse: Ole Troelsø fremhæver årets bedste spiseoplevelser