Verdens dyreste private øer
Foto: Scanpix
Rejser Af
Hvorfor skutte sig i kulden, når du kan nyde solen og bølgen blå på din egen private ø. Hvis du ejer over 100 millioner dollars, kan du endda nyde livet på verdens dyreste.

Forbes har netop lanceret en liste, der afslører de allerdyreste af de små glimtende perler.

Verdens dyreste ø er Ronde Island, Grenada, der ligger i Caribien, som altså koster 100 mio. dollars. Her finder du kæmpestrande, som er egnet til yachts, vandet omkring øen er så klart, at det er muligt at se omkring 30 meter ned og eksempelvis spotte skildpadder.

Er du til dykkerliv er der masser underjordiske grotter, hvor du bl.a. kan udforske krystaller.

Egen golfbane

Nummer to er Caye Chapel Resort, som ligger i Belize. Øen koster det svimlende beløb af 65 mio. dollars, altså ca. 357,5 mio. kr. Køber du denne ø, kan du bl.a. dyrke en 18-huls golfbane, kilometervis af strand, landingsbane til fly og et kæmpe klubhus med stor swimming pool og bar.

Herudover er der et par gigantvillaer til ejeren og hans gæster med dertilhørende tennisbaner, basketballbaner og volleyballbaner.

Verdens tredje dyreste ø er faktisk to øer, for her får du nemlig to-i-en for en pris: Great & Little Hans Lollik Islands, Magen's Bay, Caribien. Tilsammen koster de 45 mio. dollars, dvs. ca. 247,5 mio. kr.

Det er kun muligt at komme til øerne med båd eller privatfly, så man får sjældent ubudte gæster. Øerne rummer uspolerede, hvide sandstrande med kokospalmer og er omringet af krystalklart vand.

Andre læser dette lige nu

Nye trends ændrer måden vi rejser på

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways

Læs seneste udgaver

�