Privat Boeing 777 bliver en flyvende gourmetrestaurant
Det amerikanske luksusrederi Crystal Cruises lancerer nu deres seneste påfund: Et specialbygget Boeing 777-fly, der skal fragte klodens velhavere verden rundt på første klasse.
Foto: PR-foto
Rejser Af
Se godt efter på billederne her på siden: Ja, det er en restaurant, men i luften om bord på en specialbygget Boeing 777.

Bag den spektakulære spisesal i skyerne står selskabet Crystal, der mest er kendt for deres krydstogtskibe, der har sat nye standarder for luksus til søs – og snart også til himmels.
 
Flyets restaurant får plads til 24 spisende gæster ad gangen, så mon ikke der bliver tale om et populært måltid i skyerne?

"Jeg forventer, at det nye Crystal-fly vil blive benchmark for komfort, service og gastronomi i luften, som Crystal Cruises er det på vandet," siger Jesper Boas Smith fra rejsebureauet Bella Vista, der er dansk generalagent for CrystalAirCruises.

Crystal har længe været undervejs med deres private jet, men det er første gang, selskabet offentliggør tegninger af, hvordan flyet egentlig kommer til at se ud.
 
Ud over at spise sig mæt i flyets flyvende restaurant, kan gæsterne om bord på Crystal AirCruises sætte sig til rette i disse fully-flat-sæder, som minder om dem, mange flyselskaber præsenterer i deres first class-kabiner.

Selve kabinen indrettes med plads til blot 84 passagerer, der alle kan sætte sig til rette i komfortable first class-sæder, der om natten kan lægges ned i fully-flat-position.

Og hvis man som rejsende om bord bliver sulten uden for de angivne spisetider, er der - selvfølgelig – en butler med om bord, som sørger for, at ingen lider nød.
 
Hvis man er træt af at hænge i baren, er der også en divan i loungen, hvor kan mingle eller netværke med de andre gæster om bord i den store Boeing 777.

Ligesom ved krydstogter på vand, vil også rejserne med Crystals privatfly foregå som rundrejser til nogle af klodens mest spektakulære destinationer, men hvortil er endnu ukendt.

"Hos Bella Vista forventer vi dog at kunne offentliggøre turplaner og priser inden for den næste måned," siger Jesper Boas Smith.
 
Crystal AirCruises bliver navnet på krydstogtsrederiet Crystals nye satsning på rundrejser i luften. Det specialbyggede Boeing-fly får plads til 85 passagerer mod normalt op til 350 passagerer på et alm. indrettet rutefly af samme størrelse.

Den danske rejsearrangør kan dog bekræfte, at de første afgange forventes at blive omkring september-primo oktober næste år.

Så er der egentlig kun tilbage at bestemme sig for, om turen skal vare 14, 21 eller 28 dage?

  

Læs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display