Elon Musk vil gøre det umulige: Flyv fra København til New York på 30 min
Elon Musk - en mand med mange ideer, og med evnerne til at realisere dem. Nu vil han sende mennesker fra London til New York på 30 minutter.
Foto: Scanpix
Rejser Af
"Flyv til de fleste steder på Jorden på under 30 minutter. Prisen pr. sæde bliver omtrent den samme, som når du flyver på økonomiklasse." 

Sådan lyder den kontante udmelding fra SpaceX-stifter Elon Musk, som igen-igen har fået hele verden til at tale om sine futuristiske visioner.

Planen, som går ud på at udvikle et gigantisk passager-rumskib kaldet "BFR", blev præsenteret fredag i Adelaide, Australien, hvor den årlige 'International Astronautical Congress' afholdes. 

"Hvis vi rejser til Mars, hvorfor rejser vi så ikke også til Jorden?," lød det fra Elon Musk, som efterfølgende publicerede to Instagram-videoer, der løfter sløret for det, der måske bliver fremtidens foretrukne rejseform, når turen går fra den ende af verden til den anden. 


En tur fra London eller København til New York på ca. en halv time? Det bliver realiteten, hvis SpaceX realiserer sine planer om at udvikle rumskibet, meddeler Elon Musk, som desuden planlægger at sende mennesker til Mars i 2024.

Her kan du se den anden video, som viser en animeret landing af rumbskibet:


Part 2

Et opslag delt af Elon Musk (@elonmusk) denLæs seneste udgaver

Cxense Display
Cxense Display